fredag 9 oktober 2009

Oh my god Becky, look at her BUT!!!

Jag har fått ett sug på att gå ut och dansa, men med två gabonga spenor som läcker (rättat sagt sprutar som en vattenpistol) mjölk och en sötis som vill bli ammad (asså... Nicole, inte någon annan you dirty readers) var annan, var tredje timme så tror jag knappast that it's gonna happen anytime soon.

But I'll tell you this... when it's time.... I'm gonna dance like never before, I'm gonna dance my assss off all night long till morning!!!!

Guuuuud... vad roligt det kommer bli, men måste dock fix my body till then. Måste träna och bli fit!!!! Graviditets "hänget" måste komma på plats.. and the boobies GATTO GO!!!!

P.S, har lite second thoughts om detta med att inte lägga upp bilder på Nicole, jaja vi får se....

Men för tillfället.... nu när det inte blir dans, så ska ni fåse en glimt utav vad det är som får mig att le varje sekund som går

Photobucket

2 kommentarer:

Monni sa...

Du är alltid fin gumman och vi ska festa häcken av oss. Så som vi gjorde när vi var 14 år gamla. Hahaha

Vill äta Nicole´s ögon. Så vacker o fin

yalda sa...

Förstår att du vill ut o festa..man blir rastlös ibland MEN bebistiden går så otroligt fort! Du ANAR inte! Det säger bara swisch så är de små busiga skitungar med egen vilja..haha. Första året med första bebisen är en otrolig speciell tid som du ALDRIG kommer få igen. Bara du och EN bebis! Pussa sötbollen. kram